Bestelling plaatsen

Lions zetten zich lokaal en wereldwijd belangeloos in voor het goede doel.

Door te denken en werken vanuit zeer uiteenlopende professies versterken zij elkaar.

LIONS is de grootste Service-organisatie ter wereld!

Wat zou het prachtig zijn dat u dit jaar meedoet aan onze Mixed LIONS letteractie waarmee u de kinderen van de voedselbank een fantastische Sinterklaas bezorgd.

Bakkerij Gustaf gaat uw bestelling in orde maken. U ontvangt de factuur rechtstreeks via Bakkerij Gustaf zodra uw bestelling geleverd/afgehaald is. Gustaf doneert 25 % van de Mixed LIONS Letteractie omzet aan Mixed LIONS Club Hengelo. Van deze opbrengst hoopt Mixed LIONS Club Hengelo 172 kinderen van 4-12 jaar (103 gezinnen) van de Voedselbank in Hengelo, Borne en Goor blij te maken met een speelgoedcheque.

Alle bestellingen, groot of klein zijn welkom.
U kunt al bestellen vanaf één chocoladeletter à 5,95. Vul uw bestelling in op onderstaand bestelformulier. Uitlevering van bestellingen gedaan vóór 20 november geschiedt meestal in de week van 25 nov. in Hengelo, evt. grote bestellingen ook in Enschede. Bij bestellingen gedaan tot 25 november a.s.  geschiedt levering in overleg.

Uitlevering geschiedt meestal in de week van 25 nov. Een andere datum is in overleg mogelijk en kunt u aangeven. Bezorgkosten zijn gratis bij bestellingen (op één afleveradres in Hengelo) boven de 100 euro. (evt. grote bestellingen ook in Enschede). Voor overige bestellingen rekenen wij een kleine vergoeding voor de bezorgkosten. Het is eventueel ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij Gustaf Banketbakkerij, Wemenstraat 61 Hengelo.

Heeft u nog vragen of wensen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail!