Kadokaart Hengelo – Mixed Lions Club Hengelo

Hengelo Kado: Een geschenk dat meer biedt

Ontdek deze speciale uitgave van 'Hengelo Kado', een initiatief van de Mixed Lions Club Hengelo en Hengelo Promotie. Deze feestelijk verpakte cadeaukaart is perfect voor kerstpakketten of als waardering voor vrienden, medewerkers en zakenrelaties. Met elke kaart ondersteunt u bijna 140 lokale ondernemers en helpt u eenzaamheid onder ouderen in Hengelo te verlichten. Met deze cadeaukaart kiest de ontvanger zelf uit een breed aanbod bij deelnemende Hengelose ondernemers. Van een avondje uit tot een mooi boek, het is een persoonlijk en flexibel geschenk.

Steun aan de Gemeenschap

Elke cadeaukaart draagt bij aan een prachtig gemeenschapsdoel: €2,50 gaat naar projecten tegen eenzaamheid onder ouderen. Dit maakt deze speciale Hengelo Kado-kaart een uniek en maatschappelijk waardevol geschenk. De minimale bestelhoeveelheid Kado kaarten die u via deze website kunt bestellen is 25 stuks. Losse kaarten zijn vanaf 6 december rechtstreeks verkrijgbaar bij Hengelo Promotie, Markt 8 in Hengelo.

Samen Sterker

Laten we samen de feestdagen betekenisvol maken met deze speciale Mixed LIONS editie van de Hengelo Kadokaart. Een cadeau dat niet alleen geeft, maar ook verbindt en ondersteunt.

Bestelformulier Kadokaart Hengelo - Mixed Lions Club Hengelo

Formulier om een kadokaart te bestellen

"*" geeft vereiste velden aan

1Maak uw keuze
2Uw NAW gegevens
3Afronding
De minimale bestelhoeveelheid Kado kaarten is 25 stuks.
Voer een nummer in van 25 tot 500.
Totaalbedrag van de bestelling
Facturering: Je krijgt een bevestiging van je bestelling in je mail. De factuur ontvang je t.z.t. rechtstreeks van Hengelo Promotie.

 

Heeft u nog vragen over uw bestelling?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail!


Heb je hulp nodig bij het bestellen? Neem contact op via info@mixedlionsletteractie.nl .