Lions lid worden

Lions zetten zich lokaal en wereldwijd belangeloos in voor het goede doel.

Door te denken en werken vanuit zeer uiteenlopende professies versterken zij elkaar.

LIONS is de grootste Service-organisatie ter wereld!

Woon of werk je in Hengelo?

Als Lionslid kun je je lokaal, regionaal, nationaal en zelfs internationaal profileren als vrijwilliger van de grootste NGO ter wereld met ruim 1,4 miljoen leden in meer dan 46.000 Lionsclubs vertegenwoordigd in 210 landen. Met ‘fun’ samen met clubleden projecten organiseren die hulp bieden aan onze medemensen.

Als Lion kun je een warm sociaal en maatschappelijke actieve betrokkenheid tonen op een professionele manier in jouw eigen omgeving. Als Lions ben je niet alleen met vrienden onder elkaar, je bent lid van een wereldwijde ‘familie’ met als motto: ’We Serve’.

De leden van een Lionsclub zijn een afspiegeling van onze maatschappij, ze komen in principe uit alle beroepsgroepen en vormen zo een brede variatie van mensen die elkaar met hun kennis en vaardigheden ondersteunen en helpen bij de zeer verschillende clubactiviteiten.Er zijn mannen-, vrouwen- en gemengde clubs.

Het lidmaatschap van een Lionsclub is vrijwillig maar niet vrijblijvend, er wordt  een actieve inzet verwacht.

Je kunt jouw belangstelling voor het lidmaatschap van een Lionsclub kenbaar maken door bijgaand formulier ► in te vullen en vervolgens op 'INDIENEN' te klikken.

Mixed LIONS Club Hengelo valt onder District 110 BZ – Zone 3A

Als je jouw belangstelling om Lionslid te worden hebt kenbaar gemaakt, kun je door onze Mixed LIONS Club Hengelo worden uitgenodigd om lid te worden.